Sunday, 16 August 2015

Hari Ini Kau Datang Riang

What a surprise!
Mr N boleh pulak call ayah aku, cakap nak datang rumah petang ni.
Omaiii...dah la aku tengah melingkor atas katil masa tu. Penat tak hilang lagi kot. Aku baru sampai rumah pagi tu selepas travel 8 jam. Boleh pulak dia nak datang. Dengan keadaan aku yang demam, selesema dan batuk lagi. Sobsss

Tapi aku appreciate sebenarnya.
Dia janji nak datang hujung syawal, dan dia memang datang.
Cuma aku tak sangka secepat ini.

Smile...smile..smile...
Itu jela kerja aku sepanjang dia datang tu.
Bak kata akak aku, ni dia baru datang berjalan, aku dah macam meroyan. :D

Terima kasih MR N sebab sanggup datang jauh-jauh dari KL ke kampung saya. Bawak lemang dengan rendang lagi. (Tak sempat pula aku nak makan lemang. Sempat makan rendang je. T_T)

Terima kasih sebab selalu buat saya terharu. Terima kasih sebab berusaha keras mengambil hati orang tua saya. Terima kasih sebab sentiasa buktikan kepada family saya yang awak benar-benar serius dengan saya.

Semoga segala urusan awak dipermudahkan.
Semoga awak mendapat ketenangan setiap hari dalam hidup awak.
Semoga awak sentiasa selamat dan dilindungi oleh ALLAH.
Saya tak mampu nak bagi awak hadiah mahal. Saya cuma mampu doakan awak setiap hari.


"Hari ini kau datang riang,
Tersenyum buat kusenang,
Kau hias dirimu,
Membuat hati bertambah sayang.."

:)

~honeyinara~


1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete